Direktlänk till inlägg 31 maj 2011
3-4 kycklingfiléér
1 pkt bacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1.5 dl hönsbuljong
1 msk dijonsenap
1 röd paprika
250 g champinjoner
1 msk soya
1 dl grädde
2 dl creme fraiche
salt och peppar
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|