Direktlänk till inlägg 17 september 2011
3 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
150 gr smält avsvalnat smör
2 ägg
1 1/2 dl hett vatten
Topping:
2 dl grädde
1 msk kakao
2 msk kaffe
3 msk florsocker
100 g mjölkchoklad
en gnutta salt
Vispa ägg och socker, rör i alla torra ingredienser och smöret. Rör sist ner vattnet. Häll smeten i en bröad form och grädda i 175 grader ca 40 min.
Koka under tiden samman grädde, choklad och oboy tills det tjocknar något. Låt svalna. Bred smeten ovanpå kakan när den svalnat något.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
|||
12 |
13 | 14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|