Direktlänk till inlägg 19 augusti 2011
10 g jäst
3 dl iskallt vatten
1 1/2 tsk salt
2 tsk socker
2 msk olivolja
8 1/2 dl vetemjöl
Tomatsås:
1 burk krossade tomater
2 msk tomatpure
0.5 dl olivolja
3 rivna vitlöksklyftor
3 tsk socker
0.5 tsk timjan
0.5 tsk oregano
svartpeppar
Mixa samman alla ingredienser till en slät sås
Blanda alla ingredienser till degen i en bakmaskin under kraftig omrörning ca 8 minuter. Ställ i kylen ett dygn. Ställ in en plåtar i ugnen på 250* och låt dem bli riktigt heta. Kavla ut pizzorna på bakplåtspapper,Bred tomatsås på halva pizzan, toppa med skivad mozzarella och skinka.Vik över den andra deghalvan och tryck till ordentligt. Dra över pizzan på het plåt och ställ in i ugnen ca 10 minuter.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 | |||||||
|