Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011
500 g laxfié i portionsbitar
100 g kvibille ädelost
1 dl creme fraiche
1/2 msk rivet citronskal
1 1/2 msk olivolja
1/2 dl hackad persilja
salt och peppar
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 | |||||||
|