Direktlänk till inlägg 29 juli 2011
Igår hittade jag en liten ynklig korg med kantareller men det räckte iallafall till en galet god toast.
1 dl kantareller
1 schalottenlök
0.5 dl grädde
salt och vitpeppar
0.5 tsk socker
1 dl riven västerbottenost
2 skivor formbröd
1 krm cayennepeppar
persilja
ugn 225*
Stek svampen först i torr panna tills vattnet dunstat bort. Lägg på en rejäl klick smör och stek svampen och schalottenlöken i. Krydda med salt, peppar, och socker. Häll på en skvätt grädde och låta koka ihop.
Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Bred över kantarellerna och strö över riven ost, pudra över cayennepeppar och strö på persilja. Ställ in i ugnen i ca8 minuter.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 |
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 | |||
|