Direktlänk till inlägg 3 april 2011
1 kyckling
2 msk smör
0.5 citron, saft och skal
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk citronpeppar
0.5 dl hackad persilja
1 dl vatten
1 buljongtärning
0.5 dl vitt vin
1 morot
1 gul lök
1 vitlök
Fetaostkräm:
2 dl creme fraiche
0.5 citron, skalet
200 g fetaost
Salt och peppar
1 dl färsk, hackad basilika
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 |
5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 |
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | ||||
|