Direktlänk till inlägg 17 mars 2011
150 g inlagda tomater
1/2 kruka basilika
penne pasta
1 dl riven parmesanost
svartpeppar
parmaskinka
salami
ruccola
Häll av och spara marinaden från tomaterna. Skär tomaterna i bitar. Plocka och strimla basilikan. Lägg tomaterna och basilikan i en skål.
Koka pastan. Häll av pastavattnet och häll i pastan i skålen med tomat och basilika. Smaksätt med ca 3 msk marinad från tomaterna och svartpeppar. Strö över parmesan. Servera med parmaskinka, salami och ruccola.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | 31 |
||||||
|