Direktlänk till inlägg 16 mars 2011
1 dl vatten
3 msk rapsolja
3 msk honung
2.5 dl rågflingor
2.5 dl havreflingor
2 dl dinkelflingor
0.5 dl hackad mandel
0.5 dl kokos
1 dl finhackade aprikoser
Sätt ugnen på 200*.
Blanda vatten, olja och honung i en skål. Tillsätt alla ingredienser utom aprikosen och rör till en jämn massa.
Bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Rör om ofta. Låt svalna och blanda ned aprikoserna. Häll upp i glasburk.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | 31 |
||||||
|