Direktlänk till inlägg 7 februari 2011
500 g nötfärs
1 gul lök
1 palsternacka
1 morot
1 bit rotselleri
1-2 vitlöksklyftor
2 msk vetemjöl
1 dl vatten
1 burk krossade tomater
1 lagerblad
1 tsk soya
1 msk kalvfond
2 msk tomatpure
2 tsk basilika
chilipulver
salt och peppar
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | |||
28 | |||||||||
|