Direktlänk till inlägg 26 januari 2011
400 g falukorv strimlad
2 gula lökar finhackade
2 dl matlagningsgrädde
1 tsk sambal olek
1 msk tomatpuré
salt och peppar
1 msk smör
Fräs korven i smör i en kastrull ca 5 minuter. Tillsätt lök och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt grädde, vatten, tomatpuré och sambal olek. Låt puttra i ca 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris och sallad.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|