Direktlänk till inlägg 19 januari 2011
150 g smör
1 msk malda kardemummakärnor
5 dl mjölk
1/2 tsk salt
1 dl strösocker
1 ägg
50 g jäst
14-15 dl vetemjöl
50 g smör
1 1/2 dl strösocker
Vaniljjkräm:
2 1/2 dl mjölk
1/2 vaniljstång
3 äggulor
2/3 dl strösocker
2 1/2 msk maizena
2 msk smör
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|