Direktlänk till inlägg 29 december 2010
400 g blandfärs
4 msk ströbröd
1 msk potatismjöl
2 dl mjölk
1 msk kalvfond
1 1/2 tsk salt
1 ägg
1 1/2 krm svartpeppar
1 riven gul lök
4 morötter
3 dl buljong
2 msk smält smör
1 msk soya
Gör så här:
Sås:
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2 dl bulljong
1 dl grädde
1 tsk soya
Salt och peppar
Gör så här:
Inlagd gurka:
2 msk socker
1 msk ättika
1 dl vatten
Persilja
1/2 skalad gurka
Gör så här:
Servera med kokt potatis och gele eller lingonsylt.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|