Direktlänk till inlägg 28 december 2010
8 st spättafileer
2 ägg
1dl vetemjöl
2 dl ströbröd
Salt o peppar
Remouladsås:
1.5 dl majonäs
1/2 dl tärnad ättiksgurka
1 msk hackad kapris
1 msk finhackad syltlök
1 tsk citronsaft
1 krm salt
1/2 tsk curry
Gör så här:
Blanda samman alla ingredienser och låt stå och dra ihop sig i kylskåp i ca 1 timme.
Servera med kokt potatis och citronklyftor.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|