Direktlänk till inlägg 21 december 2010
Nu har jag ledigt ända fram till nyår, så underbart. Nu har jag gjort köttbullar och hemgjord senap. Emil och hans kompis Aron har bakat julgodis så att det såg ut som ett bombnedslag i köket. Och inte blev det så mycket godis heller, det mesta hamnade i munnen! Nu är det undanröjt och jag ska strax börja med middagen, fläskfile, ugnsrostade grönsaker och ädelostsås. Ha en bra dag!
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|