Direktlänk till inlägg 16 december 2010
400 g nötkött
1 gul lök, hackad
2 morötter,skivade
1 purjolök, strimlad
1.5 dl trattkantareller
1 rotselleri, tärnad
2 palsternackor, tärnad
2 potatisar, klyftor
1.5 tsk vetemjöl
7 dl vatten
2 msk hönsbuljong
2 dl mjölk
2 dl grädde
1 dl creme fraiche
Cayennepeppar
Salt o peppar
Gör så här:
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|