Direktlänk till inlägg 6 november 2010
Köttfärssås med creme fraiche, kantareller och konjak:
400 g köttfärs
5 tomater
1 rödlök
2 st vitlöksklyftor
Creme fraiche kantarell och konjak
Matlagningsgrädde
Timjan
Salt och peppar
Gör så här
1) Stek köttfärs i smör.Hacka rödlök och låt fräsa med. Mixa tomaterna och hacka vitlök. Låt puttra en stund.
2) Tillsätt creme fraiche och matlagningsgrädde. Krydda.
3) Låt puttra en stund.
4) Servera med pasta och smula över fetaost.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 |
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 |
||||||||
|