Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010
Idag ska jag ner på stan och handla presenter till mina kusiner som har 30-års fest ikväll. Sedan upp till mormor och hjälpa henne byta gardiner. Till lunch idag tänkte jag göra det enkelt för mig och ta ädelostsåsen som blev över från igår och blanda med nykokt pasta toppa med stekt bacon och strö över hackad persilja. Ser fram emot en trevlig fest med god mat och trevliga människor!!!
Pasta med ädelost, valnötter och bacon:
Koka pastan al dente och blanda ned ädelost och grädde.
Värm lite snabbt.
Stek bacon knaprigt och låt rinna av på hushållspapper.
Rosta valnötter i torr stekpanna.
Häll upp pastan i en form.
Toppa med bacon, valnötter och smulad ädelost.
Strö över persilja.
Klart..
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|