Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010
Jag brukar göra en dubbel sats och förvara i kylen. Supergod på salladen.
msk rödvinsvinäger
2 tsk brun farin
2 tsk fransk senap
2 krm havssalt
1/2 tsk italiensk salladskrydda
1 riven vitlöksklyfta
9 msk rapsolja
Kör med mixerstav eller visp i några minuter.
Häll upp i en glasburk och förvara i kylskåp.
600 g rödspättafiléer 1 fiskbuljongtärning salt och peppar Såsen: 3 dl vätska från fiskkoket 1 dl torrt vitt vin 2 sl grädde 1.5 msk maizena+ 2 msk vatten 0.5 msk hummerfond Duchesspotatisen: 1 kg mjölig potatis 2 äggulor 1 ms...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|